Aanbod

Wij installeren & ondersteunen tele- en datacommunicatie netwerk infrastructuren

Aanbod

De rode draad in onze dienstverlening is het op persoonlijke wijze verzorgen van aangiftebiljetten van buitenlands belastingplichtigen, van grenswerkers en expats.

Zelfstandige ondernemers kunnen gebruik maken van de expertise en ervaring van onze zustermaatschappij De Leau Adviseurs b.v. waar wij nauw mee samenwerken.

Wij bieden voor al onze vaste diensten een vooraf met u afgesproken vast tarief. Onze actuele tarievenlijst kunnen wij u op verzoek voor een nadere kennismaking alvast ter informatie toesturen.

De Leau Adviseurs b.v. te Maastricht, is aangesloten bij het RB Register Belastingadviseurs en is een ervaren organisatie van fiscale adviseurs en belastingconsulenten. De Leau Adviseurs is werkzaam voor ondernemingen en particulieren.

Onze diensten

Onze klanten aan het woord

Zeer blij met de samenwerking. Heeft me al heel wat eurootjes bespaard.

Rudi Verfaille

Een tevreden klant

't Is helaas onmogelijk om up-to-date te blijven met de altijd veranderende Europese regelgeving. Gelukkig bestaat Taxservice Euregio!

Anouk Nievergeld

Een tevreden klant

We hadden al de nodige onaangename verrassingen meegemaakt. Nu laten we ons niet meer verrassen dankzij Taxservice Euregio. 

K. van der Weerden

Een tevreden klant

Hulp nodig bij grensoverschrijdende arbeid en up-to-date blijven met nieuwe regelgeving?

Laatste Nieuws

Hoe kunnen wij u helpen?

Doe uzelf niet tekort en voorkom financiĆ«le schade en te hoge belasting- en premieaanslagen.​​​​​​​